• Gwarancja jakości
  • Szybka realizacja
  • Wystawiamy faktury 23%
  • Zwrot do 14 dni
  • Zakupy bez podatku
Przejdź do koszyka
Koszyk
0szt,0,00
zamknij
Moje konto
Twoje konto
zamknij

ProdrumProfessional drum store

 

OCHRONA DANYCH OSOBOWAYCH

    1.  Administratorem danych osobowych Kupujących jest firma Professional Drum Store Anna Glinka-Sochacka z siedzibą w Warszawie przy ul. Korfantego 63, 01-496 Warszawa, NIP 522-277-13-09 REGON145865526, e-mail: info@prodrum.pltelefon: 607 904 191

    2.   Dane osobowe są chronione zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz.U. Nr 101 z 2002 r., poz. 926 z późn. zm.) w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osób trzecich.

    3. Dane osobowe są przetwarzane przez ProDrum zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych oraz art. 16-22 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną, w celach związanych z prowadzeniem działalności handlowo-usługowej.

    4. Zakładając konto użytkownika lub składając zamówienie w Sklepie Internetowym Klient wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych celu realizacji zamówienia, tj. zawarcia i wykonania umowy sprzedaży. Podanie danych osobowych przez Kupującego jest dobrowolne, jednak brak zgody na ich przetwarzanie uniemożliwia zrealizowanie zamówienia.

    5.  Dane osobowe Kupujących mogą być przekazane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa oraz, w przypadku niezapłacenia należności na rzecz ProDrum, podmiotom prowadzącym w jego imieniu postępowanie związane z dochodzeniem należności.

    6.  Kupujący mają w każdej chwili prawo wglądu do swoich danych osobowych, poprawiania ich, uzupełniania oraz żądania ich usunięcia.

    7. W przypadku płatności elektronicznych, obsługę transakcji realizuje spółka PayPro SA. w ramach systemu płatności Przelewy24 , która administruje dane osobowe Klienta w zakresie niezbędnym dla realizacji płatności. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych oraz zasad korzystania z serwisu znajdują się na stronie www.przelewy24.pl

 

 

Nasze marki